Emlak, Çtv ve İlan Reklam Vergileri İçin Yapılandırma Süresi Uzatıldı

31.01.2021 tarihine kadar 7256 sayılı Kanun kapsamında Belediyemize olan Vergi borçlarını (Peşin veya Taksitle) yapılandırmak isteyen Vergi Mükelleflerimizin Dikkatine!

Belediyemize ödenmesi gereken birikmiş vergi borçlarının yapılandırma süresi 31 Aralık 2020’den 1 Şubat 2021 tarihine kadar uzatılmıştır.

Yapılandırmalar, Hazine ve Maliye Bakanlığı Gelir İdaresi Başkanlığının Resmi Gazete’de yayımlanan “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7256 Sayılı Kanun” kapsamında yapılacaktır.

Mükellefler, 31 Ağustos 2020 tarihi ve öncesi borcunu kapsayacak ödemeleri peşin yapması halinde Yİ-ÜFE aylık değişim oranları esas alınarak hesaplanacak tutarların yüzde 90’ı silinecek.

Söz konusu taksitlendirme 6, 9, 12 ve 18 ay vadeye kadar yapılabilecek.

Yasa gereği belediyelere verilen yetkiler doğrultusunda Emlak ve Çevre Temizlik Vergisi borcu olan vatandaşlarımız geriye dönük tüm borç ve faizlerine yönelik ödemelerini Ladik Belediyesi ana hizmet binası içerisinde bulunan Emlak Servisi veznesine nakit ya da kredi kartı ile yapabilirler.

Covid-19 Bulaşıcı hastalıktan dolayı tedbir amaçlı mükelleflerimiz ve çalışanlarımızın sağlık açısından kalabalık ortamı engellemek ve Belediyemize gelme imkanı olmayanlara belirtmiş olduğumuz e.mail veya  faks aracılığıyla ilgili kanundan faydalanmak istedikleri örnek dilekçeyi doldurarak göndermeleri yeterli olacak ve kendilerine belirttikleri e.mail veya iletişim numaralarından bilgi verilecektir.

Formu Excel olarak indirmek için TIKLAYINIZ

Formu PDF   olarak indirmek için TIKLAYINIZ

İLETİŞİM

Faks   : 0362 771 40 05                                  İletişim Telefon: 0362 771 30 30 /104