Ladik Belediyesi Yardıma Muhtaç Ailelerin Evlerine İftar Yemeği Dağıtıyor

Ladik Belediyesi, Ramazan ayının başlaması ile birlikte, ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar sofralarını şenlendirmeye, yardımlarını ulaştırmaya devam ediyor. İhtiyaç sahibi vatandaşları tespit eden belediye görevlileri, akşam saatlerinde evlerin kapılarını çalarak, ailelere iftar yemeği ikram ediyor.

Yardıma muhtaç ailelerin iftar sofralarına her gün sıcak yemek dağıtımı gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, “Bu Ramazan gönül sofralarında buluşuyor, kardeş payı yapıyoruz. Ramazan’ın bereketini birlikte paylaşıyoruz. Geçirdiğimiz bu zor günler yüzünden uzun ve kalabalık iftar sofralarında belki buluşamayacağız ama birlik ve beraberlikle; kalplerimizi yan yana getireceğiz, umutlarımızı aynı masaya koyacağız. Gönüllerimiz bir, dualarımız bir… Belki sıcak bir aşta, belki küçük bir dokunuşta her daim sizinleyiz. Rabbim, rızkımızı genişletsin, sofralarımızı bereketlendirsin, tuttuğumuz oruçları ve ettiğimiz duaları kabul etsin." dedi.

Özel, ihtiyaç sahibi vatandaşlara erzak yardımlarının da aralıksız olarak sürdüğünü de belirtti.