Ladik’te Çocuklar Sünnet Şöleni İle Coştu

Ladik Belediyesi'nin 23.Akdağ Kültür ve Sanat Etkinlikleri düzenlendiği toplu sünnet şöleninde, Ladik halkı, sünnet çocuklarının ve ailelerinin mutluluklarını ödedi.

Akdağ Kültür ve Sanat Etkinlikleri içerebilinir yıl geleneksel olarak daraltmak için genel sünnet şöleninde bu yıl 27 yaşında delikanlılığa ilk adımını attı.

Sürpriz eğlenceler, palyaço gösterileri, oyun parkı ve çeşitli ikramlarla dolu ve eğlenceli geçen gün sünnet şöleninde, çocuklar doyasıya eğlendiler. Program; çocuklara araç konvoyu eşliğinde şehir turu attırılmasıyla başlayıp, şölen sahasında Kur'an-ı Kerim okunması, dua edilmiş ve protokol konuşmaları ile devam etti. Konuşmaların tümünü 27 çocuğa bisikletleri verilirken aileleri birlikte hatıra fotoğrafı çekildi. Şölen, Ladik Belediyesi Kuledibi Aile Çay Bahçesi'nde ikram edilen sünnet yemeği ile son buldu.

Başkan Özel, konuşmasında: “Bugün burada, geleceğimizin teminatı çocuklarımızın delikanlılığına ilk adımını atmanın heyecanını ve mutluluğunu beraberiyoruz. Çocuklarımız bizim en kıymetli etkinliklerimiz, hepsi bizim için saklı bir hazineğiniz. Onları güzel ahlak ve hazır ilim ile donatarak yarınlara hazırlanırken, hayatlarının dönüm noktası olan orada da yanlarında olacaksınız. Bu dönüm noktalarından biri ve ilki de, erkek çocuklar için sünnet olmaktır. Sünnet, hem dinimizin bir gereği hem de bize bizim bir şeyimiz. Biz sosyal belediyeciliğin bir gereği olarak böyle önemli anlarda halkımızın yanında olup olmaya devam edeceğiz. Çünkü bu unutulmaz günlerde çocuklarımızın ve ailelerinin yanında olmak, bizim en öncelikli görevlerimizdendir. Bu yıl 27 çocuğumuzun sünnetindeki vesile olarak, burada olduğu yerlerde. Çocuklarımızın ilk mürüvvetlerine şahit olurken; ailelerimizin de heyecanına ortak oluyoruz. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve acil şifalar diliyorum. Yavrulerimiz, ailesine, vatanına ve milletine hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini temenniyorum. Beleemizin öncülüğü ve Kaymakamlığımızın katkıları ile ilgili sünnet şölenine bağlı ve bu konuda hizmet veren herkese, içindeki Kaymakamlık ve Belediye çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu tür organizasyonların bundan sonra kiracılıkta devam ediyor temennisi dileğiyle hepinizi en kalbi duygularıyla; saygı, sevgi ve muhabbet ile selamlıyorum. ”dedi. Çocuklarımızın ilk mürüvvetlerine şahit olurken; ailelerimizin de heyecanına ortak oluyoruz. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve acil şifalar diliyorum. Yavrulerimiz, ailesine, vatanına ve milletine hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini temenniyorum. Beleemizin öncülüğü ve Kaymakamlığımızın katkıları ile ilgili sünnet şölenine bağlı ve bu konuda hizmet veren herkese, içindeki Kaymakamlık ve Belediye çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu tür organizasyonların bundan sonra kiracılıkta devam ediyor temennisi dileğiyle hepinizi en kalbi duygularıyla; saygı, sevgi ve muhabbet ile selamlıyorum. ”dedi. Çocuklarımızın ilk mürüvvetlerine şahit olurken; ailelerimizin de heyecanına ortak oluyoruz. Sünnet olan çocuklarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor ve acil şifalar diliyorum. Yavrulerimiz, ailesine, vatanına ve milletine hayırlı birer evlat olarak yetişmelerini temenniyorum. Beleemizin öncülüğü ve Kaymakamlığımızın katkıları ile ilgili sünnet şölenine bağlı ve bu konuda hizmet veren herkese, içindeki Kaymakamlık ve Belediye çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu tür organizasyonların bundan sonra kiracılıkta devam ediyor temennisi dileğiyle hepinizi en kalbi duygularıyla; saygı, sevgi ve muhabbet ile selamlıyorum. ”dedi. vatanına ve milletine hayırlı birer evlat olarak yetişimlerini temenniyorum. Beleemizin öncülüğü ve Kaymakamlığımızın katkıları ile ilgili sünnet şölenine bağlı ve bu konuda hizmet veren herkese, içindeki Kaymakamlık ve Belediye çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu tür organizasyonların bundan sonra kiracılıkta devam ediyor temennisi dileğiyle hepinizi en kalbi duygularıyla; saygı, sevgi ve muhabbet ile selamlıyorum. ”dedi. vatanına ve milletine hayırlı birer evlat olarak yetişimlerini temenniyorum. Beleemizin öncülüğü ve Kaymakamlığımızın katkıları ile ilgili sünnet şölenine bağlı ve bu konuda hizmet veren herkese, içindeki Kaymakamlık ve Belediye çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum. Bu tür organizasyonların bundan sonra kiracılıkta devam ediyor temennisi dileğiyle hepinizi en kalbi duygularıyla; saygı, sevgi ve muhabbet ile selamlıyorum. ”dedi.

Ladik Belediyesi Hizmet Binası önünde yerleşik sünnet şölenine; İlçe Kaymakamı Harun Arslanargun, Belediye Başkanımız Nurhan Yapıcı Özel, İlçe Jandarma Komutanı J. Tğm. Mustafa Akar, İlçe Emniyet Müdürü İlhan Güler, AK Parti Ladik İlçe Başkanı Recep Dirican, Cumhuriyet Halk Partisi Ladik İlçe Başkanı Necati Akdemir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aykan Sancı, Huzurevi Müdürü Hasan Kalın, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Şahin Örnek, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Fahri Kaygusuz, İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, daire amirleri, okul idarecileri, diyanet odaları, siyasi parti temsilciler, aileler ve vatandaşlar katıldı.